Leverans

Snabba leveranser av fönster till hela Sverige

På vårt stora lager i Varberg har vi mer än 500 olika varianter av fönster och fönsterdörrar redo att skickas till kund. Våra lagerförda produkter, såsom fönstren i Villa Standard, kan vi skicka direkt till vårt närområde, Zon 1, så det är hos kunden redan nästa dag.

Expressverkstaden kan ordna montering av spröjs, ventiler, karmhylsor samt borrning av handtag till fönsterdörr på upp till fem arbetsdagar. Det stora lagret i Varberg och Expressverkstaden gör oss helt unika på den svenska marknaden, de hjälper oss pressa leveranstiderna. Hos oss kan du få både snabb leveranstid och kvalitet till ett bra pris!

I Småland ligger vår fönsterfabrik och därifrån kan vi erbjuda över 50 000 alternativ av fönsterdörrar och fönster med högst tre veckors leveranstid. På plats i Småland kan vi även hantera tillval såsom salningsspår, monterad ventil och monterad utanpåliggande spröjs. Tillvalen innebär inte någon fördröjning utan räknas in i leveranstiden på tre veckor.

Vi skickar fönster direkt till beställningsadress i så stor utsträckning som det går. Du får reda på när de färdiga fönsterna lämnar vårt lager eller fabrik. Hur lång tid det tar för distributören att få ut varorna till dig beror på hur leveransen stämmer överens med deras schema.

Leveranskostnad av fönster

Vi har delat in Sverige i fyra olika zoner baserat på postnummer. Leveranskostnaden som blir från vårt lager eller fabrik grundas på det postnummer som mottagaradressen har och vilken zon den tillhör. Om du beställer fönster som vi handhar men som kommer från en annan leverantör, till exempel Velux, är leveranskostnaden från deras fabrik densamma till hela Sverige.

Du är förstås välkommen till vårt lager i Varberg för att själv hämta fönster, kom ihåg att ta med emballage om det gäller enstaka produkter. Du hämtar dina fönster på Pollengatan 6 i Varberg. Våra öppettider är måndag till fredag, 07.00 till 17.00 med senaste utlämning 16.45. Vi har lunchstängt mellan 12.00 till 13.00

Kontrollera produkterna vid leverans

Det är viktigt att du kontrollerar fönstren eller fönsterdörrarna innan du skriver på fraktsedlarna. Om du upptäcker en skada skall chauffören skriva det i fraktsedlarna och sedan omgående kontakta oss på VillaFönster. Transportskador skall rapporteras högst en vecka efter mottagandet annars förlorar du rätten att reklamera. De skadade varorna skall sedan förvaras på ett torrt och säkert ställe i väntan på lösning.

Beställ fönster nu!