Om oss

Med fönster i fokus

Vad roligt att du hittat till oss på VillaFönster! Vi är ett gediget svenskt företag med stor erfarenhet av fönster och byggmaterial. Sedan starten 2008 har vi levererat över 250 000 olika sorters fönster till nöjda kunder över hela Sverige. Som en del av Varberg Trä har vi en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1950-talet. Vi lutar oss inte tillbaka på vår gamla meriter utan utvärderar ständigt våra produkter och tjänster för att utvecklas och växa som företag.

I vårt fönsterutbud kan du finna produkter med hållbar kvalité till bra priser. Oavsett vad du skall bygga så kan vi alltid hitta ett passande fönster till dig. Vårt lager i Varberg är Sveriges största med tusentals fönsterdörrar och fönster. Om det du söker inte finns på vårt lager så beställer vi det du vill ha med kortast möjliga leveranstid från vår fabrik eller från våra duktiga leverantörer. Vi levererar till hela Sverige, till både företag och privatpersoner!

Om du vill köpa fönster från oss är du varmt välkommen att se över vårt sortiment och lämna en beställning. Har du några frågor gällande beställningen kan du höra av dig via telefon för personlig service.

Service och kunskap kring fönster

Våra kollegor besitter stor kunskap om fönster och fönsterdörrar. De är serviceinriktade, trevliga och kan på ett smidigt sätt guida dig igenom vårt utbud så att du hittar det som du söker. Det finns många tillval och varianter som de kan hjälpa dig upptäcka.

Vi är mycket stolta över våra medarbetare som kan visa upp ett alldeles särskilt engagemang för- och inblick i fönsterbranschen. Vårt stora lager hjälper oss bygga upp vårt vetande kring fönster och vi kan lätt jämföra deras olika egenskaper för att hitta det fönster som passar bäst till kundens renovering, om-, till- eller nybyggnation.

Garantier som tryggar

Vi är så säkra på den höga kvaliteten på våra produkter att vi lämnar en tioårig garanti på några av våra populäraste fönster i serierna Villa Standard, Villa Plus+, Villa Fritid och Villa Inåt. Garantin gäller funktion på handtag och andra beslag, garanti mot rötskador på färdigmålade fönster från vår fabrik och garanti mot att kondens bildas mellan glasen. Vi kan därtill erbjuda en 20-års garanti mot rötskador på de av våra fönster som beställs med aluminiumbeklädnad. Det är en bra trygghet att ha när man beställer nya fönster till sitt bygge!

*För att garantin ska gälla måste man ta hand om produkterna på ett fackmannamässigt sätt samt följa våra anvisningar när det gäller installation och skötsel.

Låt oss hjälpa dig hitta rätt fönster!